Administration af ejendomme

Den daglige administration af vores ejendomme står virksomheden Dansk Administrationscenter for. Både JPS Ejendomme og Dansk Administrationscenter er en del af koncernen JPS Marselis.

Samarbejde med Dansk Administrationscenter

Dansk Administrationscenter (DAC) administrerer både vores ejendomme og en række eksterne kunders ejendomme. I tæt samarbejde med viceværterne har de den daglige kontakt med beboerne og står for alle de administrative opgaver, der følger med en ejendom.

Har du spørgsmål til dit lejemål, er det derfor de dygtige administratorer hos DAC, som hjælper dig.

I nogle af vores ejendomme hjælper DAC os også med udlejningen, mens vi selv står for udlejning af lejligheder i andre ejendomme. Du vil derfor kunne møde os begge, når du er på jagt efter dit nye hjem. Det vigtigste, du skal vide, er, at vi er kollegaer, der alle arbejder for, at du skal være glad for at bo hos os.

DACAS og JPS ejendomme
Medarbejdere hos Dansk Administrationscenter og JPS Ejendomme
JPS ejendomme og DACAS

JPS Ejendomme og Dansk Administrationscenters historie

JPS Ejendomme blev oprettet i 1987, hvor ejerne Jan, Peter og Søren købte deres første ejendom i Aarhus. I de efterfølgende år køber de tre venner flere ejendomme i en række danske byer. Flere af disse ejendomme som f.eks. Hejredalsparken i Aarhus og Borgmesterpladsen i Kolding er stadig en del af vores portefølje i dag.

I år 2000 valgte JPS at stifte Dansk Administrationscenter, hvor JPS Ejendomme meget nærliggende blev den første kunde. Med grundlæggelsen af Dansk Administrationscenter – DAC i daglig tale – starter de tre ejere med et nyt virksomhedsområde: ejendomsadministration. Med mere end 20 års erfaring er DAC i dag et anerkendt administrationsfirma, der er kendt for sit høje niveau og sin jordnære tilgang til kunder og lejere.

JPS Ejendomme og Dansk Administrationscenter har altså de samme ejere og er en del af koncernen JPS Marselis, der også tæller en række industrivirksomheder. Vi har derfor et tæt samarbejde og deler et mål om, at vi vil have glade og tilfredse beboere. Vores samarbejde bliver ikke mindre af, at vi deler kontor i Aarhus.

Hvor ligger dit nye hjem?

Er du på jagt efter en ny lejlighed? Måske endda et nyt hjem i en ny by? Så tag et kig på vores ledige lejligheder, og læs mere om vores udlejningsejendomme i Aalborg, Hobro, Randers, Aarhus, Vejle, Kolding og Odense.