Vores lejligheder i Aarhus

I Smilets By, Aarhus, har JPS Ejendomme med sikkerhed en lejlighed, der passer til dine behov og ønsker – uanset om du er studerende, single, en lille familie eller seniorer.

Vi har en række mindre ejendomme i Aarhus C, mens vi i Hejredalsparken har 128 lejligheder fordelt på fire boligblokke. Hejredalsparken er perfekt til dig, der gerne vil være tæt på byen, motorvejen og naturen på samme tid. Læs mere om lejemålene herunder.

Hejredalsparken

Antal: 128 lejemål

Hejredalsparken har en helt unik beliggenhed med udsigt til grønne områder og Brabrand Sø. Her har vi i alt 128 lejligheder, der fordeler sig mellem store 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, der alle er til at betale.

Du får meget mere end bare en lejlighed: Gratis parkering til dig og dine gæster, gratis nyttehave, lynhurtigt fiberinternet, aflåst kælder til din cykel og barnevogn, plads med luft til at istandsætte din cykel og ikke mindst mulighed for at låne el-delebilen.

Hejredalsparken ligger helt unik positioneret med kort afstand til uddannelsesinstitutionerne, motorvejen, naturen og indkøbsmuligheder.

Andre lejemål i Aarhus

JPS ejendomme - Aarhus Dannebrogsgade Lundingsgade

Dannebrogsgade og Lundingsgade

Antal: 24 lejemål

Billede kommer senere

Vejlegade

Antal: 9 lejemål

JPS ejendomme - Aarhus Mejlgade

Mejlgade

Antal: 5 lejemål

JPS ejendomme - Aarhus Nørre Allé

Nørre Allé

Antal: 10 lejemål

Billede kommer senere

Skovvejen

Antal: 2 lejemål

JPS ejendomme - Aarhus Graven

Graven

Antal: 12 lejemål

JPS ejendomme - Aarhus Thorvaldsensgade

Thorvaldsensgade

Antal: 12 lejemål

JPS ejendomme - Aarhus Teglværksgade

Teglværksgade 6

Antal: 10 lejemål

Billede kommer senere

Skanderborgvej 5

Antal: 13 lejemål

JPS ejendomme - Aarhus Horsensgade

Horsensgade 4

Antal: 10 lejemål

Billede kommer senere

Vestre Ringgade 45

Antal: 9 lejemål

Billede kommer senere

Læssøesgade 47

Antal: 9 lejemål

JPS ejendomme - Aarhus Tietgens Plads

Tietgens Plads 9

Antal: 10 lejemål

Billede kommer senere

Sjællandsgade 88

Antal: 8 lejemål

JPS ejendomme - Aarhus Viborgvej

Viborgvej 21-23

Antal: 20 lejemål

Billede kommer senere

Aldersrovej 6

Antal: 12 lejemål

Tilflytter i Aarhus

Det er ikke uden grund, at Aarhus er kendt som Smilets By.

Med sine mange uddannelsesinstitutioner tiltrækker Aarhus hvert år tusindvis af unge studerende til byen. Det kan mærkes i bylivet, hvor mange unge om sommeren hygger på den spanske trappe ved åen, i Botanisk Have, i Rådhusparken og på Ingerslevs Boulevard.

Aarhus er af gode grunde kendt for flere ting. En af dem er gastronomien. Uanset om du er til Michelin-restauranter, en god caféburger, asiatisk eller noget midt i mellem kan du smage det hele i Aarhus. Særligt caféerne ved åen er populære. Her er der rig mulighed for at spise både indenfor og udenfor, mens du nyder livet omkring dig. Gågaderne, som omgiver åen, er sprængfyldte med alle de butikker, du kan drømme om. Det er også på gågaden, du finder Salling Rooftop, hvor du kan få en drink og en bid brød, mens du nyder udsigten udover Aarhus.

Er du til de mellemøstlige og asiatiske køkkener, skal du helt sikkert starte med at handle ind i Bazar Vest. Bor du i en af vores lejligheder i Hejredalsparken, er du næsten nabo til basaren. Bedre bliver det ikke!

Aarhus er også kendt for sine mange, spændende museer. Fra de store museer, ARoS, Den Gamle By og Moesgaard Museum, til de mindre museer: Vikingemusset, Naturhistorisk Museum Aarhus, Besættelsesmuseet og KØN. De kan alle noget helt særligt og skal med sikkerhed besøges, når du bor i Aarhus.

JPS ejendomme Bomærke