Lejligheder i Hobro

I Hobro har JPS Ejendomme 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger på Hostrupvænget og på Horsøvej. Alle vores lejligheder i Hobro ligger tæt på indkøbsmuligheder. Hvor Hostrupvænget ligger i et grønt område med plads til udendørsaktiviteter, ligger Horsøvej lige ved Hobro Havn i midtbyen. Begge ejendomme har hver deres charme, som med sikkerhed passer til dine ønsker til din næste bolig. Se lejemålene herunder.

Lejligheder i Hobro på Hostrupvænget

Hostrupvænget

Antal: 57 lejemål

JPS ejendomme - Hobro Horsøvej

Horsøvej

Antal: 5 lejemål

Ny i Hobro?

Købstaden Hobro er ufortjent en by, der ofte bliver overset.

Byen ligger helt unik placeret lige ned til Mariagerfjord og har en lang historie, der går hele vejen tilbage til vikingetiden. Du skal ikke være længe i Hobro eller oplandet, før du ser spor af vikingerne. I dag er Hobro en driftig handelsby med en hyggelig bymidte, der har alle de butikker, du har brug for.

Byen har også også flere uddannelsesinstitutioner fra folkeskoler til ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Det bedste af det hele er, at du i Hobro får mange kvadratmeter for pengene. Lejen på vores lejligheder i Hobro er skruet helt i bund, så du sagtens kan bo hos os, selvom du f.eks. er på SU.

Du skal ikke snyde dig selv for at tage på opdagelse i Himmerland, når du lejer en i lejlighed i Hobro. Området er fyldt med smukke naturoplevelser og spændende historier. Besøg f.eks. ringborgen Fyrkat, der blev bygget i 980, da Harald Blåtand var konge.

Har du brug for lidt ekstra forkælelse, skal du tage et smut forbi Mariager Saltcenter, hvor du bl.a. kan bade i ”Det Døde Hav” og købe lækre gaver til dig selv og dine kære. Du kan også tage på vandreture i de smukke omgivelser i Rebild Bakker og Troldeskoven eller i Bramslev Bakker, som har Danmarks første certificerede vandrerute. Mulighederne er mange i Himmerland.

JPS ejendomme Bomærke