Lejligheder i Kolding

I fjordbyen Kolding kan du bo i en af JPS Ejendommes lejligheder på Borgmesterpladsen, der ligger på Knud Hansens Vej. Her har vi store, rummelige 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, der med garanti passer til dine behov. Læs mere om lejemålene herunder.

Borgmesterpladsen

Antal: 150 lejemål

Borgmesterpladsen ligger på Knud Hansens Vej. Vejen er opkaldt efter Knud Hansen, der sad i Koldings byråd i 37 år og var borgmester fra 1937 til 1943. Det er derfor, at området i dag hedder Borgmesterpladsen.

Alle lejlighederne er holdt i lyse nuancer og er fuldt udstyret med opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og kølefryseskab. Til hver lejlighed hører også et opbevaringsrum i kælderen. I hver blok er der et fælles vaskeri med nyere vaskemaskiner og tørretumblere samt tørrerum.

Du har både gratis parkering og gode busforbindelser til hele byen lige ved døren. Lejlighederne i Kolding ligger tæt på indkøbsmuligheder, skov og motorvej i et grønt område med flere legepladser. Med kun to kilometer til banegården og uddannelsesinstitutioner er du hurtigt i centrum af byen.

Ny i Kolding?

Er du ny i Kolding, kan du godt glæde dig til at opleve alt det, byen har at byde på. Byen ligger smukt placeret lige ved Kolding Fjord og bærer præg af at være både en moderne og hyggelig, gammel handelsby.

Kolding har alt det, du forventer af en moderne storby: Gode muligheder for at shoppe, lækre restauranter og caféer samt flotte parker. Men, byen kan så meget mere end bare det.

Kolding er kendt som en af Danmarks førende designbyer. Det er ikke kun pga. designskolen, men også kommunens fokus på at fremme bæredygtigt design og iværksætteri. Alt i Kolding lige fra uddannelsesinstitutionerne til bygningerne, de små butikker og udsmykningen i byrummet bærer præg af, at design står højt på dagsordenen. Borgmesterpladsen, hvor vores lejligheder i Kolding ligger, er ingen undtagelse. Her står et monument af Lene Birgitte Knudsen, der er dekoreret med smukke potteskår fra beboerne i området.

Du kan ikke bo i Kolding uden at tage et smut forbi Koldinghus: Det 750 år gamle kongeslot er i dag et moderne museum med spændende udstillinger. Du skal ikke snyde dig selv for et smut op i Kæmpetårnet, hvor du kan nyde udsigten over byen og fjorden. Har du lyst til at gå en tur eller holde en picnic, så skal du tage et smut forbi Geografisk Have. Her kan du gå på opdagelse i de mange små haver i parken, der sammenlagt har mere end 2.000 forskellige planter og træer, som er inddelt efter deres oprindelses lande. Kig også forbi minibyen, der viser Kolding, som byen så ud i slutningen af 1900-tallet.

JPS ejendomme Bomærke