Lejligheder i Odense

I H.C. Andersens eventyrlige Odense har JPS Ejendomme 50 rækkehuse på Harekæret og 51 rækkehuse på Kirkendrupmarken til udlejning. Husene fordeler sig mellem store, lyse 1- og 2-plans lejligheder. Der hører en lille have med til alle vores lejligheder i Odense. Harekæret ligger i Odense SØ, mens Kirkendrupmarken ligger i den nordlige del af byen. Læs mere om lejemålene herunder.

JPS ejendomme - Odense Harekaeret

Harekæret

Antal: 50 lejemål

Når du lejer en af vores 50 lejligheder på Harekæret i Odense, har du ikke langt til nogen af byens mange tilbud. Du bor f.eks. i gåafstand til Jyske Bank Arena, hvor du kan opleve alt fra stand-up til koncerter. Allertættest er du på Odense Golfklub, der har flere flotte baner, som bare venter på et besøg. Lejemålene ligger desuden perfekt i forhold til indkøb og motorvejen.

JPS ejendomme - Odense Kirkendrupmarken

Kirkendrupmarken

Antal: 51 lejemål

Vælger du at flytte ind i en af vores 51 lejligheder på Kirkendrupmarken, flytter du ind i et hyggeligt kvarter i den nordlige del af Odense, hvor du har naturen lige i baghaven. Kirkendrupmarken er perfekt til dig, der gerne vil bo tæt på byens pulserende liv, men samtidig også gerne vil have den ro, som følger med at bo i et forstadslignende kvarter.

Ny i Odense

Er du ny i Odense, kan du godt glæde dig til at opleve alt det, byen har at byde på.

En god måde at komme rundt i den gamle bydel er ved at følge ruten ”H.C. Andersens Fodspor”. Turen er ca. 2,5 km og tager dig forbi alle de steder, der havde betydning for forfatteren. På turen kommer du bl.a. forbi Sortebrødre Torv, hvor der to gange om ugen bliver holdt marked. Her kan du få helt friske råvarer direkte fra forhandlerne.

Du kan heller ikke bo i Odense uden at slå et smut forbi H.C. Andersens Hus. Det helt nye museum fortæller historien om H.C. Andersen og hans eventyr på en sjov og interaktiv måde.

Er du til kulturelle oplevelser, skal du ikke snyde dig selv for et besøg på Kunstmuseum Brandts. Museet er Fyns største kunstmuseum på hele fire etager. Udstillingerne er en blanding af nyere kunst og mere klassisk kunst af både danske og udenlandske kunstnere. Slut besøget af med en tur på museets café.

Som alle andre større byer summer midtbyen af liv. Her finder du alle de butikker, du har brug for. Helt perfekt til en hyggelig shoppingdag med vennerne. Husk også at besøge en af Odenses mange gode restauranter og caféer på din tur. Skal du have en hyggelig dag med familien, kan I besøge Odense Zoo eller gå en tur i en af de mange parker som f.eks. Eventyrhaven i Odense.

JPS ejendomme Bomærke