Lejligheder i Randers

JPS Ejendommes lejligheder i Randers ligger alle centralt placeret i byen. Vi har mere end 150 lejemål, så mangler du en lejlighed, har vi med sikkerhed en, der passer til dine ønsker og behov. Læs mere om lejemålene herunder.

JPS ejendomme - Randers Boulevardgården

Boulevardgården

Antal: 90 lejemål

JPS ejendomme - Randers Hobrovej

Hobrovej

Antal: 10 lejemål

JPS ejendomme - Randers Fuglebakken

Fuglebakken og Lodsejervej

Antal: 19 lejemål

JPS ejendomme - Randers Nyvangsvej

Nyvangsvej

Antal: 8 lejemål

JPS ejendomme - Randers Middelgade

Middelgade

Antal: 8 lejemål

JPS ejendomme - Randers Adelgade

Adelgade

Antal: 10 lejemål

JPS ejendomme - Randers Prins Christians gade

Prins Christians Gade

Antal: 20 lejemål

JPS ejendomme - Randers Østervold

Østervold

Antal: 12 lejemål

Billede kommer senere

Lille Voldgade

Antal: 10 lejemål

Er du lige flyttet til Randers?

Det er ikke uden grund, at Randers begynder at blive anerkendt internationalt. Byen er en af de ældste købstæder i Danmark, hvilket er tydeligt at se i midtbyens hyggelige gader, hvor du kan finde flere skæve bindingsværkshuse.

Når du bor i en af vores lejligheder i Randers, så er du helt tæt på butikkerne, restauranterne og ikke mindst togstationen. Randers’ unikke lokation gør, at du er tæt på motorvejene i både nord- og sydgående retning, mens du fra tog- og busstationerne nemt kan komme rundt i Danmark.

En god måde at lære en ny by at kende er ved at gå på opdagelse. Du kan f.eks. vælge at gå Stjerneruten, hvor du kommer forbi nogle af de steder og bygninger, der har og har haft stor betydning for udviklingen af byen. Du kan også bare gå rundt i midtbyen og nyde de mange hyggelige små stræder, som er blevet bevaret siden middelalderen.

Du kan næsten ikke sige ”Randers” uden også at sige ”Regnskov”. Bor du i byen, skal du sørge for at slå et smut forbi de kendte kupler, der huser alverdens dyr fra regnskovene. Det tropiske klima sender dig med det samme til en verden på den anden side af jorden. Er du mere til kulturelle oplevelser, så sørg for at besøge Randers Teater eller et af de mange spændende museer som f.eks. Randers Kunstmuseum og Museum Østjylland Randers.

Du skal ikke langt fra midtbyen af Randers, før du kan få nogle vidunderlige naturoplevelser. Tag f.eks. på en gåtur i Naturpark Randers Fjord og slut af med at fange krabber i lystbådehavnen, eller lej en kano og oplev Gudenåens flotte natur fra vandet. Mulighederne er mange, uanset om du er til rolige gåture eller vilde klatreture. Randers har det hele.

JPS ejendomme Bomærke