Lejligheder i Vejle

I Vejle har JPS Ejendomme 46 lejligheder fordelt omkring centrum. Alle lejlighederne i Vejle er moderniserede og holdt i lyse farver. Se lejemålene herunder.

JPS ejendomme - Vejle Arne Poulsens vej

Arne Poulsens Vej

Antal: 7 lejemål

JPS ejendomme - Vejle Aagade Vesterbrogade

Aagade og Vesterbrogade

Antal: 10 lejemål

JPS ejendomme - Vejle Vardevej

Vardevej

Antal: 8 lejemål

JPS ejendomme - Vejle Vissingsgade

Vissingsgade

Antal: 12 lejemål

JPS ejendomme - Vejle Søndertorv

Søndertorv

Antal: 9 lejemål

Oplev Vejle

Vejle er særligt kendt for sin smukke placering lige ved fjorden og sin flotte, moderne kunst og arkitektur.

De kendte bygninger ”Bølgen” er blevet et af varemærkerne for byen – og ikke uden grund. De flotte bygninger ligger på havnefronten, som de seneste år er blevet et af de steder, hvor arkitekterne slår sig løs og gør deres drømme til virkelig. Her finder du f.eks. Fjordenhus, som er tegnet af Olafur Eliassons, der også står bag den kendte regnbue på toppen af kunstmuseet ARoS i Aarhus. Generelt er havnemiljøet i Vejle blomstret, så snyd ikke dig selv for et besøg dernede på en god forårs- eller sommerdag.

Midtbyen i Vejle er fuld af liv med hyggelige butikker, restauranter og caféer. Bor du i en af vores lejligheder i Vejle, som ligger på Vissingsgade, Vesterbrogade, Aagade eller Søndertorv er du lige midt i det hele. Fra april til oktober er en del af gaderne dækket af en række farvestrålende paraplyer, som skaber en helt særlig sommerstemning, der ikke kan beskrives, men skal opleves. På Søndertorv har du desuden Bryggen, som er Vejles store, moderne indkøbscenter, der også ligger lige ved en biograf.

Har du lyst til en kulturel oplevelse, skal du besøge Vejle Musikteater. Den smukke indretning er en oplevelse i sig selv. Har du lyst til at opleve og lære mere om byen, kan du følge VisitVejles 3,5 km tur rundt i de gamle gader.

Er du til naturoplevelser, skal du ikke langt fra byen for at få dit ønske opfyldt. Vejle er omgivet af den smukkeste, kontrastfyldte natur. Her kan du alt fra at fiske og sejle i kano til at vandre og cykle på de mange stier, hvor Hærvejen nok er den mest kendte af ruterne.

JPS ejendomme Bomærke