Om os

JPS Ejendomme købte deres første ejendom i slutningen af 1980erne. De tre stiftere Jan, Peter og Søren læste alle stadig på Aarhus Universitet, da de lavede investeringen. Siden da er der kommer mange flere ejendomme til i flere af de større danske byer. Her på siden kan du læse mere om os og vores historie.

JPS ejendomme - ejer

Hvem er JPS Ejendomme?

JPS Ejendomme blev grundlagt af de tre ungdomsvenner Jan Rasmussen, Peter Andersen og Søren Christian Madsen i 1980erne. De startede egentlig med at drive en helt anden form for virksomhed: De parallelimporterede lommeregnere og solgte dem til studerende på flere af de videregående uddannelsesinstitutioner. I 1987 investerede de i deres første ejendom, som lå på Trøjborg i Aarhus. Ejendommen havde otte lejligheder, som de tre venner valgte selv at istandsætte. Det var startskuddet til det, der i dag er kendt som JPS Ejendomme.

Siden 1980’erne er der kommet en hel del flere lejemål til. I dag har vi mere end 100 udlejningsejendomme i Aalborg, Hobro, Randers, Aarhus, Vejle, Kolding og Odense. Når vi investerer i nye ejendomme, er nøgleordet netop ”investering”. Vores mål er altid langsigtede, så vi investerer med mangeårigt ejerskab for øje. Vores ejendomme i Hejredalsparken i Aarhus har vi f.eks. haft siden 1993, mens ejendommene på Borgmesterpladsen i Kolding har været i vores portefølje siden 1998.

Vidste du, at vi har:

Ikon hus

1.050 boliglejemål

Der har et samlet etageareal på ca. 80.000 m²?

Ikon Erhvervslejemål

60 erhvervslejemål

Der har et samlet etageareal på ca. 18.000 m²?

Ikon fodboldbane

Etageareal på ca. 98.000 m²

Et samlet etageareal, der svarer til mere end 14 fodboldbaner?

Drift af ejendommene

I 2000 stiftede JPS Dansk Administrationscenter, som står for den daglige administration af vores egne og andre kunders ejendomme. Vi deler kontor med hinanden og har derfor et helt naturligt, tæt samarbejde hver dag. Læs mere om administrationen her.

Vores fokus er på effektiv og ansvarlig drift af vores ejendomme. Men, vores hovedfokus er at sikre, at alle vores beboere har en god oplevelse, mens de bor hos os. Det sikrer vi bl.a. ved at have ansvarlige og engagerede viceværter, administratorer og regnskabsmedarbejdere, der alle har ejerfornemmelser over vores ejendomme.

JPS ejendomme - personale
JPS ejendomme - ejer

En del af JPS Marselis

JPS Ejendomme er en del af en større koncern: JPS Marselis. Jan, Peter og Søren startede med at investere i ejendomme i de større danske byer i slutningen af 1980’erne. I 2004 købte de vandplanteproducenten Tropica, som blev startskuddet til helt nye forretningsområder. I dag er de med virksomheder i Danmark, Tyskland og Canada en af markedslederne inden for vandplanter.

I 2005 investerede JPS Marselis i Hornbaek, som producerer trælister, og som i dag også har et datterselskab i Riga, Letland. I 2009 blev Vahle, som producerer designer døre af højeste kvalitet, en del af koncernen. JPS Marselis har også en minoritetspost i hotelvirksomheden Nordic Hotels, der har flere hoteller i Nigeria.

Alt i alt er der tale om virksomheder, der opererer på mange forskellige områder. Fælles for dem alle er – ligesom med ejendommene – at JPS investerer med langsigtet ejerskab for øje.