Se vores udlejningsejendomme

Hos JPS Ejendomme har vi udlejningsejendomme i flere af de store, danske byer i Jylland og på Fyn: Aarhus, Aalborg, Hobro, Odense, Randers, Kolding og Vejle. I alt har vi mere end 1.000 lejligheder, så der er løbende ledige lejeboliger. Her kan du få et overblik over og læse mere om vores ejendomme i de forskellige byer.

JPS ejendomme - Aalborg Ny Kastetvej

Aalborg

I Aalborg eller “Nordens Paris” har vi flere centralt placerede udlejningsejendomme på hhv. Mølndalsvej, Lindholmsvej og Ny Kastetvej. I alt har vi mere end 100 lejemål i Aalborg.

Lejligheder i Aarhus - Nørre Allé

Aarhus

I Aarhus har vi lejligheder til alle uanset alder og økonomi. Udover flere bebyggelser i centrum af Aarhus har vi også 128 lejligheder i Hejredalsparken. Lejlighederne i Hejredalsparken er store, velindrettede, delevenlige og – bedst af alt – til at betale.

JPS ejendomme - Odense Harekaeret

Odense

I H.C. Andersens hjemby, Odense, har vi 50 rækkehuse på Harekæret og 51 rækkehuse på Kirkendrupmarken. Alle husene fordeler sig mellem 1- og 2-plans lejligheder og har en lille tilhørende have.

Lejligheder i Hobro på Hostrupvænget

Hobro

For enden af Mariagerfjord ligger købstaden og hjemstedet for Vikingerne, Hobro. Her har vi ejendomme på Hostrupvænget og Horsøvej. Hostrupvænget har en smuk udsigt over grønne områder, mens Horsøvej ligger unikt placeret ved Hobro Havn. 

Lejligheder i Randers - Boulevardgården

Randers

I den fine, gamle handelsby Randers ligger vores ejendomme centralt placeret. Vi har blandt andet lejligheder i Boulevardgården, på Hobrovej og Fuglebakken, Nyvangsvej og Middelgade. I alt løber det op i mere end 150 lejemål.

JPS ejendomme - Kolding Borgmesterparken

Kolding

I den smukke fjordby, Kolding, har vi 128 lejligheder på Knud Hansens Vej. Lejlighederne ligger tæt på motorvej, uddannelsesinstitutioner og i smukke, grønne omgivelser. Sammen med den fornuftige lejepris er det det perfekte sted for studerende, familier og seniorer.

JPS ejendomme - Vejle Søndertorv

Vejle

Det bliver ikke mere centralt end vores lejligheder i Vejle. Flere af dem ligger nemlig på rolige gader i forlængelse af gågaden. Vil du gerne lidt længere ud fra centrum, men alligevel bo tæt på alt, så har vi også lejligheder på Vardevej.